Handschoenen

Handschoenen

Handschoenen

Bij Onlinebouwgereedschap kunt u terecht voor Milwaukee veiligheids- en winterwerkhandschoenen voor toepassingen zoals houtbewerking, betonwerk, sloop- en draadstripprojecten en meer. De gedipte winterwerkhandschoenen en sloophandschoenen van Milwaukee zijn een uitstekende aanvulling op de kleding van Milwaukee, die bestaat uit bovenkleding en basislagen speciaal voor extreem koude weersomstandigheden. Bekijk hieronder ons assortiment en ontdek hoe de technologie van Milwaukee u in staat stelt om uw werk veilig, warm en comfortabel uit te voeren en veiligheidsrisico’s te beperken.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 15 resultaten wordt getoond

Pagina

Resultaat 112 van de 15 resultaten wordt getoond

Pagina

Welke Milwaukee veiligheids- en winterwerkhandschoenen zijn geschikt voor mijn klus?

Milwaukee gedipte winterwerkhandschoenen level 1

De level 1 gedipte winterwerkhandschoenen van Milwaukee bieden u de nodige beweeglijkheid, maar ook warmte, comfort en bescherming tijdens het werken in zware omstandigheden. De handschoenen zijn nuttig voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals houtbewerking, betonwerk en zelfs voor dagelijks gebruik. De warme en dubbele voering zorgen voor uitstekende warmte in de koudste werkomstandigheden. De handschoenen zijn daarnaast luchtdoorlatend, waardoor u de gehele dag comfortabel kunt werken.

Milwaukee gedipte winterwerkhandschoenen level 3

De Milwaukee® level 3 gedipte winterwerkhandschoenen zijn, ten opzichte van de Milwaukee level 1 gedipte winterwerkhandschoenen, voorzien van verbeterde waterbestendigheid door de 3/4 dubbel gedipte micro-latex handpalm. Deze handschoenen bieden de hele dag warmte en comfort en heeft de beste beweeglijkheid in zijn klasse bij het vastpakken van kleine voorwerpen. Daarnaast hebben deze geïsoleerde winter werkhandschoenen een warme acryl badstof voering om de warmte te behouden in koudste weersomstandigheden. De snijbestendige werkhandschoenen zijn ideaal voor sloop-, draadstripprojecten en het draadsnijden van pijpen.

Milwaukee sloophandschoenen

Milwaukee Demolition handschoenen zijn heavy-duty handschoenen met Armortex® verstevigingen aan duim, vingertop en handpalm en een thermoplastisch-rubberen hand-knokkelbeschermer, voor verhoogde duurzaamheid en optimale handbescherming. De handschoenen zijn voorzien van een Smartswipe-zone op de middelste wijsvingerknokkel, wat het gebruik van touchscreen apparaten mogelijk maakt, zonder de handschoenen te hoeven uittrekken of vuile vingertoppen te gebruiken. Deze vingerloze handschoenen zijn zwaar gevoerd op de palm, handrug, middelste knokkels en zijn open aan de vingertoppen.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken