Hoofdlamp

Hoofdlamp

Hoofdlamp

De hoofdlampen van Milwaukee bieden uitzonderlijke verlichting, zodat u moeilijk toegankelijke plekken kunt verhelderen of een hele ruimte kunt verlichten. De lampen zijn leverbaar in twee modellen: de Alkaline slim hoofdlamp HL2-LED en de Alkaline hoofdlamp HL-SF. Beide hoofdlamp modellen zijn ontworpen met een microvezel wasbare hoofdband. Werkt u in ruige werkomgevingen? Geen probleem, want de lamp is beschermd tegen zowel stoten als spatwater en stof. Richt het licht naar uw wens door de koplamp te verstellen met een van de 6 verstelbare posities. U kunt de hoofdlamp veilig bevestigen aan uw veiligheidshelm met de 4 meegeleverde montageclips. De hoofdlamp wordt inclusief 3 AAA batterijen geleverd. Bekijk hieronder ons assortiment aan verlichting en bestel gemakkelijk op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

4 resultaten

4 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken