Transportsysteem

Transportsysteem

Transportsysteem

De Milwaukee PACKOUT™ transportsystemen zijn gemakkelijk vervoerbaar, waardoor het verkassen van uw gereedschap naar diverse werkplekken een koud kunstje wordt. De transportsystemen zijn voorzien van duurzame wielen, waardoor zware belasting gemakkelijk te transporteren is op een bouwplaats. Beide trolleys hebben een draagvermogen van 113 kg en de eenvoudig te gebruiken, metalen versterkte vergrendeling houdt elk van de stukken van de PACKOUT ™ veilig vergrendeld op zijn plaats.

Bezig met laden...

4 resultaten

4 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken