Organizers

Organizers

Organizers

De Milwaukee® PACKOUT™ organisers maken deel uit van het meest veelzijdige en duurzame modulaire opbergsysteem in de industrie. Met deze handige organisers kunt u kleine onderdelen, zoals schroeven, bouten, bits en meer gemakkelijk opbergen en meenemen waar u ook werkt. De organisers zijn gemaakt van stootvaste polymeer voor langere levensduur en beschikken over IP65-klimaatbestendige afdichtingen om regen en werkplaatsvuil tegen te houden. Elke organiser bevat verwijderbare bakken voor meer opslagcapaciteit. De speciale afdichting voorkomt dat de inhoud van de bakken verschuift tijdens transport.

Bezig met laden...

8 resultaten

  1. PACKOUT™ organiser Packout Organiser
    PACKOUT™ organiser Packout Organiser
    Vanaf € 72,48 € 59,90

    Regen- en werkplaatsvuilbestendig | 10 verwijderbare bakken | Speciale afdichting

8 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken