Tafelzaagmachines

Tafelzaagmachines

Tafelzaagmachines

Met de Milwaukee M18 FUEL™ ONE-KEY™ tafelzaag kunt u lange en brede materialen met gemak zagen en afkorten. Deze krachtige tafelzaag wordt gekenmerkt door haar maximale precisie, superieure prestaties en hoge productiviteit. Milwaukee M18 FUEL™ ONE-KEY™ tafelzaag genereert het vermogen voor schulpen op dezelfde aanvoersnelheid als een vergelijkbare gesnoerde zaag met de mogelijkheid om 190 meter OSB-plaat van 19 mm te zagen op één 12.0 Ah acculading. De geïntegreerde REDLINK PLUS intelligentie systeem zorgt voor maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting, oververhitting en overmatige ontlading. Het tandheugelheksysteem behoudt de nauwkeurigheid en maakt snelle aanpassingen mogelijk. Kortom: de perfecte tafelzaag voor de professionele timmerman, houtbewerker of algemene aannemer!

Bezig met laden...

3 resultaten

  1. M18 FUEL™ ONE-KEY™ tafelzaag M18 FTS210
    M18 FUEL™ ONE-KEY™ tafelzaag M18 FTS210
    Vanaf € 661,47 € 546,67

    63 mm zaagdiepte bij 90° | Gemakkelijk afstellen | ONE-KEY™ tooltracking | 18 Volt

3 resultaten

ONE-KEY™ gereedschapstracering-en beveiliging

Middels geïntegreerde machineregistratie heeft u een volledig overzicht van het gebruik van machines in uw netwerk op het gebied van werk en gebruikers. De ONE-KEY™ app zal automatisch opslaan wanneer deze voor het laatst binnen het bereik van 30 m van uw machine was, vermiste machines kunnen gemakkelijk gelokaliseerd worden en het verhoogt de verantwoordelijkheid van uw personeel. Met de eerste geïntegreerde technologie in een machine, biedt de ONE-KEY™ machineregistratie een gratis en een gemakkelijk te gebruiken web & mobiel platform om uw gegevens digitaal bij te houden.

Gepaard met tracking biedt de ONE-KEY™ geïntegreerde machinebeveiliging de ultieme bescherming tegen diefstal. U kunt uw investering beveiligen met functies zoals machinevergrendeling of uw machine verbergen van apparaten in de buurt, zodat alleen u de machine kunt zien. Als uw machine gestolen is, markeer deze dan als ‘’nutteloos’’ door een opdracht naar de machine te sturen om zichzelf uit te schakelen wanneer deze zich binnen het bereik van de ONE-KEY™ app bevindt.  

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken