Cirkelzaagmachines

Cirkelzaagmachines

Cirkelzaagmachines

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 25 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. M18 FUEL™ cirkelzaagmachine M18 CCS55
  M18 FUEL™ cirkelzaagmachine M18 CCS55
  Vanaf € 309,23 € 255,56

  Verstekzagen tot 50° | Gemakkelijk opbergen | Hoge duurzaamheid | 18 Volt

 2. M18 FUEL™ metaalzaagmachine M18 FMCS
  M18 FUEL™ metaalzaagmachine M18 FMCS
  Vanaf € 319,27 € 263,86

  Diepte-instelling tot 57 mm | Excellent voor metaal | Compact en licht | 18 Volt

 3. Sale! M18™ Heavy Duty cirkelzaagmachine voor hout & kunststof
  M18™ Heavy Duty cirkelzaagmachine voor hout & kunststof
  Speciale prijs € 299,18 € 247,26 Normale prijs € 401,60
  M18™ Heavy Duty cirkelzaagmachine voor hout & kunststof
 4. Sale! M18™ Heavy Duty cirkelzaagmachine voor hout & kunststof
  M18™ Heavy Duty cirkelzaagmachine voor hout & kunststof
  Speciale prijs € 551,70 € 455,95 Normale prijs € 758,55
  M18™ Heavy Duty cirkelzaagmachine voor hout & kunststof

Resultaat 112 van de 25 resultaten wordt getoond

Pagina

De draadloze cirkelzagen van Milwaukee helpen de veiligheid op het werkterrein te verbeteren door netsnoeren te elimineren. Een snoerloos gereedschap is ook een handige optie om onderweg materiaal te snijden.

De Milwaukee cirkelzagen leveren snelle en nauwkeurige zaagsneden. Ze zijn ideaal voor houtbewerkingsprojecten, maar u kunt ze ook gebruiken om door andere materialen te snijden, zoals metaal. Uiteraard dient u bij de aanschaf van een Milwaukee cirkelzaag te kijken naar de specificaties en voor welke materialen u een Milwaukee cirkelzaag kunt gebruiken.

M12 of M18?

De Milwaukee cirkelzagen worden vaak aangeduid met de termen M12 of M18. Deze aanduidingen hebben betrekking op de voltage van de motors. Milwaukee heeft het niet ingewikkeld gemaakt: M12 accu’s voeden de M12 cirkelzagen en M18 accu’s voeden de M18 cirkelzagen. Het grootste verschil tussen de M12 en M18 lijn zijn dus de voltage en het vermogen. Maar ook de grootte, gewicht en duur zijn belangrijke verschillen tussen deze twee modellen. Zo is de motor van de M12 kleiner en slanker. De M18 daarentegen zijn ideaal voor langdurig gebruik en zwaardere klussen. De motors van de M18 gaan dan ook langer mee dan de M12. 

FUEL of koolborstelloos?

De FUEL-lijn van de Milwaukee snoerloze cirkelzaagmachines is voorzien van POWERSTATE borstelloze motoren. Deze motoren worden ondersteund door REDLINK PLUS ™ intelligentie, een geavanceerd systeem van zowel hardware- als softwaretechnologieën. Deze technologie beschermt de accu tegen overladen, ontladen en oververhitting. Daarnaast controleert dit ook continue de batterijcellen voor een maximale levensduur. Wilt u een cirkelzaagmachine die duurzaam, energiezuinig is en minder snel slijt? Neem dan koolborstelloze cirkelzaagmachine. Hierbij zijn er geen koolborstels aanwezig, waardoor er minder wrijving en lawaai is.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken