Bandzaagmachines

Bandzaagmachines

Bandzaagmachines

De Milwaukee snoerloze bandzaagmachines brengen de kracht en precisie van een bandzaagmachine op uw werkterrein. De bandzaagmachines van Milwaukee zorgen voor een gelijkmatige, krachtige zaagsnede die handig zijn voor zowel industrieel als doe-het-zelf-gebruik. Onderstaande informatie geeft u een overzicht welke draadloze bandzaagmachine u het beste kunt kiezen voor uw project.

Bezig met laden...

9 resultaten

 1. M12™ subcompactbandzaagmachine M12 BS
  M12™ subcompactbandzaagmachine M12 BS
  Vanaf € 215,38 € 178,00

  Koud- en braamvrijzagen | Geschikt voor staal en kunststof | Compact en licht | 12 Volt

 2. M18 FUEL™ bandzaagmachine M18 CBS125
  M18 FUEL™ bandzaagmachine M18 CBS125
  Vanaf € 432,50 € 357,44

  Zaagcapaciteit tot 125 x 125 mm materiaaldiameter | Gemakkelijk opbergen | 18 Volt

 3. M18 FUEL™ compacte bandzaag M18 FBS85
  M18 FUEL™ compacte bandzaag M18 FBS85
  Vanaf € 324,29 € 268,01

  Grote snijcapaciteit tot 85 mm | Compact en snel | Gemakkelijk opbergen | 18 Volt

9 resultaten

Soorten snoerloze bandzaagmachine van Milwaukee

Als u metaal zaagt om te lassen, zult u blij zijn met de gladdere zaagsneden die de bandzaagmachines van Milwaukee bieden in vergelijking met andere soorten bandzaagmachines. Deze gelijkmatige sneden besparen u op de lange termijn tijd, omdat u ruwe randen moet ontbramen. Het ontwerp van een bandzaag is, in tegenstelling tot de cirkelzaagmachine van Milwaukee, geschikt voor zowel rechte als gebogen sneden.

De grootte van het materiaal dat u zaagt, bepaalt voor een groot deel uw gewenste resultaten. Als u bijvoorbeeld brede elektrische leidingen zaagt, heeft u een snoerloze bandzaagmachine met een brede materiaaldiameter nodig. De M18 FUEL bandzaagmachine M18 CBS125 is bijvoorbeeld een bandzaagmachine met een brede zaagcapaciteit tot maar liefst 125 x 125 mm materiaaldiameter.

Wilt u smalle zaagsneden maken voor uw project? Dan zijn de subcompacte bandzaagmachines van Milwaukee de beste keus. Deze bandzaagmachines zijn ideaal voor het zagen van dunne materialen, zijn lichtgewicht en bovendien ergonomisch ontworpen. Deze bandzaagmachines kunt u de hele dag gebruiken, zonder dat het veel energie vergt.  

Waarom Milwaukee snoerloze bandzaagmachines kopen?

De duurzame snoerloze bandzaagmachines van Milwaukee zorgen voor een lange stand tijd, zodat u het maximale uit uw gereedschap kan halen. De Milwaukee snoerloze bandzaagmachines werken met de zuinige M12 en M18 accusystemen. Profiteer van de uitstekende eigenschappen van deze draagbare bandzaagmachines, zodat u uw hout-en metaalbewerkingsprojecten met gemak kunt afwerken. Bij alle Milwaukee gereedschappen heeft u recht op 5 jaar fabrieksgarantie.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op een leveringstijd van 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken