Tackers

Tackers

Tackers

De tackers op accu van Milwaukee zijn ideale hulpmiddelen bij het bevestigen van isolatie-en houtmateriaal, plaatmateriaal, het maken van meubels en meer. Ze worden vaak gebruikt in de bouw, maar ook voor de doe-het-zelf klusser is dit een ideale tool voor in en rondom het huis. Ten opzichte van handtackers, werken de tackers op accu waardoor er minimale inspanning nodig is om nagels of nietjes in te schieten in het te bevestigen materiaal. Bovendien heeft u geen stopcontact of luchtcompressor nodig, waardoor u de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. De tackers zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 of M18 accusystemen. Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan Milwaukee tackers voor het aan elkaar hechten van materialen en bestel vandaag nog op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 13 resultaten wordt getoond

Pagina
 1. M12™ subcompactpalmspijkermachine C12 PN
  M12™ subcompactpalmspijkermachine C12 PN
  Vanaf € 180,17 € 148,90

  Geschikt voor spijkers | Compact | Snel | Ideaal voor moeilijk toegankelijke ruimtes

 2. M18 FUEL™ niettacker M18 FNCS18GS
  M18 FUEL™ niettacker M18 FNCS18GS
  Vanaf € 464,25 € 383,68

  Geschikt voor smalle kroon nieten van 9,5 mm tot 38 mm | 1200 nietjes per acculading

 3. M18 FUEL™ 15 GA afwerkingstacker
  M18 FUEL™ 15 GA afwerkingstacker
  Vanaf € 631,50 € 521,90

  Geschikt voor nagels in hardhout | Instelbare nageldiepte | 1200 nagels per acculading

Resultaat 112 van de 13 resultaten wordt getoond

Pagina

Welke Milwaukee tacker heeft u nodig?

Bij onlinebouwgereedschap vindt u verschillende Milwaukee tackers in ons assortiment. Koopt u een tacker van Milwaukee, dan raden wij aan om te kijken welke tacker het meest geschikt is voor uw klus. Zo is de subcompactpalmspijkermachine C12 geschikt voor spijkers en kunt u gemakkelijk 100 mm spijkers in minder dan drie seconden schieten. Bent u op zoek naar een tacker voor de wat lichtere klussen, bijvoorbeeld voor het plaatsen van wandbekleding? Dan is de subcompacte nietmachine m12 een mooie tool om in uw uitrusting aan te schaffen. We bieden ook tackers voor de zwaardere klussen. Zo is de M18 Fuel 16 GA brad tacker ideaal om hardhout te bevestigen met nagels. Welke Milwaukee tacker u ook aanschaft, met de schietklare nageltechnologie van Milwaukee bevestigt u materialen gemakkelijk en snel.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken