Rotatietools

Rotatietools

Rotatietools

De rotatietool van Milwaukee is de universele snoerloze oplossing voor zaag- en verwijderingstoepassingen. Dit multigereedschap draait tussen de 5000 tot 32000 omw/min en biedt een breed scala aan veelzijdige toepassingen, zoals schuren, polijsten, slijpen, snijden en vele andere bewerkingen. De rotatietool werkt op het krachtige M12 accustysteem met lange levensduur en heeft een ingebouwde brandstofmeter die de resterende accu-werktijd aangeeft. De M12™ rotatietool kunt u overal meenemen, doordat het licht in gewicht en klein van formaat is. Desalniettemin is de rotatietool een echte krachtpatser, die precisie en uitstekende concentriciteit levert.

Bezig met laden...

2 resultaten

  1. M12™ subcompactrotatietool C12 RT
    M12™ subcompactrotatietool C12 RT
    Vanaf € 154,76 € 127,90

    Ergonomisch design | Geschikt voor universele zaag- en verwijderingstoepassingen 

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken