Pijp- en kabelsnijders

Pijp- en kabelsnijders

Pijp- en kabelsnijders

De pijp- en kabelsnijders van Milwaukee bieden de vereiste kracht en duurzaamheid om klussen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Milwaukee staat bekend om haar superkrachtige elektrische gereedschappen voor verschillende vakmannen, waaronder loodgieters en verwarmingsmonteurs. Of u nu loodgieterswerk, installatie of algemene verbouwwerkzaamheden verricht, met de krachtige pijp- en kabelsnijder van Milwaukee kunt u pijpen of kabels met gemak op maat snijden voor elke type klus. Bestel de Milwaukee pijp- en kabelsnijder gemakkelijk en snel op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

6 resultaten

6 resultaten

Waarom kiezen voor Milwaukee pijp- en kabelsnijder?

Loodgieters en verwarmingsmonteurs begrijpen het belang van veilige en efficiënte sneden in koperen pijpen en kabels. Dit is dan ook de reden waarom zoveel professionals vertrouwen op de pijp- en kabelsnijders van Milwaukee. Deze snoerloze gereedschap snijdt honderden pijpen en kabels tussen oplaadbeurten door. Zo snijdt de M12 subcompactpijpensnijder met 500 omw/min 12 mm in minder dan 3 seconden en bezit deze een ingebouwde brandstofmeter en LED verlichting voor meer gebruiksgemak en perfecte verlichting. Handig voor een reeks klussen, zoals het op maat snijden van leidingen om een wasbak op te hangen of het doorsnijden van elektriciteitskabels in donkere omgevingen.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken