115mm haakse slijpmachines

115mm haakse slijpmachines

115mm haakse slijpmachines

Op zoek naar snoerloze haakse slijpmachines van Milwaukee? Dan bent u bij onlinebouwgereedschap aan het juiste adres. Milwaukee ’s haakse slijpmachines 115 mm leveren fijne en scherpe slijpprestaties. Deze handige machines voeren een scala aan lichte tot middelgrote slijpwerkzaamheden uit, zoals het uitsnijden van draadstangen of betonnetten. De haakse slijpmachine is prima geschikt om steen, metaal of hout te bewerken. Het voordeel van de haakse slijper met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

De voordelen van Milwaukee’s M18 FUEL™ haakse slijpmachines

Milwaukee ‘s snoerloze haakse slijpmachine is ontworpen om te voldoen aan de prestatie-, duurzaamheid en ergonomische behoeften van professionele gebruikers en doe-het-zelvers. Zo beschikken de M18 FUEL™ over de vernieuwde POWERSTATE™ koolborstelloze motor die de snelheid onder zware belasting handhaaft. De REDLINK Plus™- intelligentie zorgt voor maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting, oververhitting en overmatige ontlading. In combinatie met de REDLINK PLUS™ elektronica en REDLITHIUM™ accu, levert deze machine een ongeëvenaarde looptijd in alle toepassingen.

De voordelen van Milwaukee’s M18 Heavy Duty haakse slijpmachines

Milwaukee’s M18 Heavy Duty haakse slijpmachines beschikken over de krachtige Heavy Duty motoren, wat zorgt voor optimale vermogen-/gewichtsverhouding. Optimale ergonomie en hanteerbaarheid worden gewaarborgd door de slanke vorm. Net zoals de M18 FUEL haakse slijpmachines, beschikken de Heavy Duty haakse slijpmachines over de REDLINK Plus™- intelligentie. Dit levert maximale prestaties en bescherming tegen overbelasting, oververhitting en overmatige ontlading van de machine. In combinatie met de REDLINK PLUS™ elektronica en REDLITHIUM™ accu, levert ook deze machine een ongeëvenaarde looptijd in alle toepassingen.

Welke snoerloze haakse slijpmachine heeft u nodig?

Het is bij het kiezen van een haakse slijpmachine belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de grootte van de slijpmachine. Het is immers zonde als u een slijpmachine voor de onjuiste werkzaamheden aanschaft. In ons assortiment vindt u vijf maten slijpmachines: 115, 125, 150, 180 en 230 mm.

Haakse slijpmachine met een diameter van 115 en 125 mm

De haakse slijpmachines met een diameter van 115 of 125 mm zijn zeer geschikt voor lichte en middelgrote slijpwerkzaamheden, zoals draadstangen of betonnetten. Deze machines zijn zeer wendbaar, compact en handig in gebruik. De perfecte basismachine om dus in huis te hebben!

Haakse slijpmachine met een diameter van 150, 180 of 230 mm

Wilt u massieve stukken snijden? Dan kunt u het beste de haakse slijpmachines van 150, 180 of 230 mm kopen. Deze machines zijn vooral geschikt voor het grotere werk, zoals het doorslijpen van inbouwdozen of voor het diep snijden van snelbouwsteen. Deze machines worden dan ook vaak op het bouwterrein gebruikt. Bij het aanschaffen van een haakse slijpmachine van Milwaukee geldt dan ook: hoe groter het formaat van de machine, hoe dieper u in een werkstuk of profiel kunt snijden.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken