Slagmoersleutels

Slagmoersleutels

Slagmoersleutels

Bouten en moeren los- of vastdraaien? Laat de compacte slagmoersleutels van Milwaukee het zware werk doen! Bij onlinebouwgereedschap hebben wij een groot assortiment aan Milwaukee’s slagmoersleutels op accu, waardoor u geen stopcontact nodig heeft tijdens uw klus in uw garage bijvoorbeeld. Dit is niet alleen ideaal, maar ook nog eens veilig. Snoeren kunnen namelijk vooral op drukke bouwlocaties voor gevaar zorgen. Slagmoersleutels worden vaak gebruikt door professionals in de industriële constructie en automonteurs, bijvoorbeeld voor het los- en vastschroeven van wieldoppen. Alle slagmoersleutels zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de gereedschappen van Milwaukee lang mee gaan door de superieure accuconstructie. De slagmoersleutels zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 en M18 accusystemen.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 38 resultaten wordt getoond

Pagina

Resultaat 112 van de 38 resultaten wordt getoond

Pagina

Ruim assortiment aan slagmoersleutels van Milwaukee

Met de slagmoersleutels van Milwaukee voert u lichte tot middelzware bevestigingswerkzaamheden uit. Zo zijn de slagmoersleutels met M12 accu’s vooral geschikt voor middelzware klussen. Bent u op zoek naar slagmoersleutels voor zware klussen? Dan raden wij de slagmoersleutels met M18 accu’s aan. De Heavy Duty compact slagmoersleutel M18 lijn is bijvoorbeeld ideaal voor de zwaardere toepassingen, zoals staalfabricage, mechanische verbindingen, industriële constructie en automobielproductie/-reparatie. Werkt u in krappe ruimtes of lastig te bereiken plekken, dan zijn de compacte haakse slagmoersleutels de beste keus. Alle slagmoersleutels beschikken over ergonomische handgrepen voor maximaal comfort.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een Milwaukee slagmoersleutel?

Koopt u een slagmoersleutel van Milwaukee, dan is het aan te raden om te letten op het maximale aandraaimoment van de slagmoersleutel. Hoe hoger het aandraaimoment, des te krachtiger u een moer of bout kunt aandraaien. Het maximale aandraaimoment wordt uitgedrukt in de Nm (Newtonmeter). Om te voorkomen dat u bouten of moeren te stevig aandraait, kunt u het maximale aandraaimoment of aanhaalmoment vaak terugvinden bij bouten en moeren. Het te stevig aandraaien van moeren en bouten kan leiden tot spanning op de bout en de te bevestigen constructiedelen, met als gevolg: flinke schade.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken