Momentsleutels

Momentsleutels

Momentsleutels

Montage- en onderhoudswerkzaamheden, zoals bouten en moeren monteren en demonteren van autovelgen, doet u nauwkeurig en snel met de momentsleutels van Milwaukee. Dit gereedschap de ideale oplossing voor automonteurs en onderhoudsmedewerkers en is vooral geschikt voor het fijne werk. Maar ook voor de doe-het-zelf klussers en hobbyisten die in hun vrije tijd vaak aan hun auto’s sleutelen is dit de ideale tool. Alle momentsleutels van Milwaukee werken op accu, waardoor u geen stopcontact of luchtcompressor nodig heeft tijdens uw klus. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid tijdens het klussen. Alle slagmoersleutels zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de gereedschappen van Milwaukee lang mee gaan door de superieure accuconstructie. De slagmoersleutels zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 accusystemen.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 15 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. Sale! M12 FUEL™ ONE-KEY™ 3/8˝ digitale momentsleutel
    M12 FUEL™ ONE-KEY™ 3/8˝ digitale momentsleutel
    Speciale prijs € 764,38 € 631,72 Normale prijs € 1.051,37
    M12 FUEL™ ONE-KEY™ 3/8˝ digitale momentsleutel

Resultaat 112 van de 15 resultaten wordt getoond

Pagina

De voordelen van de momentsleutels van Milwaukee

Met de slagmoersleutels van Milwaukee voert u lichte bevestigingswerkzaamheden uit voor solide verbindingen. Milwaukee’s momentsleutels zijn door hun compact ontwerp ideaal voor toepassingen op krappe of moeilijk bereikbare plekken. Door de rubberen gripoppervlak zijn deze tools bestand tegen corrosieve materialen, waardoor deze meer comfort bieden tijdens gebruik. En gaat u in een slecht verlichte ruimte aan de slag, dan schijnen de ingebouwde LED verlichting bij de meeste momentsleutels van Milwaukee u bij om goed zicht te houden op uw werk. Dit gereedschap is onderdeel van de M12 gereedschapslijn. Heeft u dus al een M12 accu in uw bezit, dan gebruikt u deze ook op dit accugereedschap.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een Milwaukee momentsleutel?

Koopt u een momentsleutel van Milwaukee, dan is het aan te raden om te letten op het maximale aandraaimoment van de slagmoersleutel. Hoe hoger het aandraaimoment, des te krachtiger u een moer of bout kunt aandraaien. Het maximale aandraaimoment wordt uitgedrukt in de Nm (Newtonmeter). Om te voorkomen dat u bouten of moeren te stevig aandraait, kunt u het maximale aandraaimoment of aanhaalmoment vaak terugvinden bij bouten en moeren. Het te stevig aandraaien van moeren en bouten kan leiden tot spanning op de bout en de te bevestigen constructiedelen, met als gevolg: flinke schade.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken