Slagschroevendraaier

Slagschroevendraaier

Slagschroevendraaier

Zoekt u gereedschap voor de zwaardere schroefklussen, dan bent u met Milwaukee’s slagschroevendraaiers bij onlinebouwgereedschap aan het juiste adres. U kunt de slagschroevendraaiers gebruiken voor uiteenlopende klussen die zware inspanningen vereisen. In tegenstelling tot de boorschroefmachine, heeft de slagschroevendraaier een hoger toerental met een robuuster design. Dit gereedschap komt goed van pas als u schroeven met grote diameters in- en uit wilt draaien. Tevens is deze krachtige tool ook erg geschikt voor bouten en moeren, die bijvoorbeeld niet met de hand los- of vast te draaien zijn. Het voordeel van Milwaukee’s slagschroevendraaiers met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. De slagschroevendraaiers zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 of M18 accusystemen.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 22 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. Sale! M18 FUEL™ SURGE™ ¼″ Hex hydraulische slagschroevendraaier
    M18 FUEL™ SURGE™ ¼″ Hex hydraulische slagschroevendraaier
    Speciale prijs € 519,36 € 429,22 Normale prijs € 714,99
    M18 FUEL™ SURGE™ ¼″ Hex hydraulische slagschroevendraaier

Resultaat 112 van de 22 resultaten wordt getoond

Pagina

Ruim assortiment aan Milwaukee slagschroevendraaiers

De slagschroevendraaiers van Milwaukee halen hun kracht uit de slagkop en leveren een hoog toerental. In ons assortiment kunt u twee soorten slagschroevendraaiers van Milwaukee onderscheiden: het type in de vorm van een pistool en een haaks model. De haakse slagschroevendraaier is door zijn compact ontwerp ideaal voor toepassingen op krappe of moeilijk bereikbare plekken. Deze tool heeft verder een multi-hendelontwerp voor veelvoudige handposities en maximaal bedieningscomfort. Wilt u gereedschap die lekker in de hand ligt bij de zwaardere klus? Dan zijn de pistooluitvoeringen met ergonomische handgreep uitermate geschikt. Tevens kunt u met deze modellen door de korte lengtes ook prima werken in krappe ruimtes. Alle slagschroevendraaiers zijn uitgerust met LED verlichting, waardoor u uw klussen ook eenvoudig kunt uitvoeren op donkere plekken.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken