Schroevendraaiers

Schroevendraaiers

Schroevendraaiers

Haalt u eenmaal een Milwaukee schroefmachine voor uw klussen in en rondom uw huis of voor uw professionele klussen, dan zult u zichzelf snel afvragen hoe u het al die tijd zonder heeft gesteld. Met deze handige tool is het niet langer meer nodig om (soms vermoeiende) bewegingen te maken voor het draaien van schroeven. Milwaukee’s schroefmachines zijn compact en licht en zijn hierdoor ideaal om op moeilijk bereikbare of krappe ruimtes te schroeven. De schroefmachines zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 of M18 accusystemen. De schroefmachine is uitsluitend en alleen geschikt voor schroeven. Wij bieden daarnaast ook systeemaccessoires voor boor-en schroeftoepassingen in krappe ruimtes. Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan Milwaukee boorschroefmachines en klaar uw klussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 19 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. Haakse boorkop Right Angle Drill Attachments
    Haakse boorkop Right Angle Drill Attachments
    Vanaf € 125,72 € 103,90

    Geschikt voor haakse boormachine | 2 snelheden | Voor zowel laag als hoog toerental

Resultaat 112 van de 19 resultaten wordt getoond

Pagina

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken