Schaafmachines

Schaafmachines

Schaafmachines

Op zoek naar een kwalitatieve accu schaafmachine waarmee u hout kunt bewerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De snoerloze schaafmachine van Milwaukee is een must-have gereedschap voor diverse houtbewerkingsprojecten. Het is het perfecte gereedschap voor de timmerman, houtbewerker of de hobbyist om materiaal af te schaven, hoeken af te schuinen of sponningen te maken. Alle schaafmachines van Milwaukee zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de machines lang mee gaan door de superieure accuconstructie. De M18-volt accu heeft een indrukwekkende looptijd en neemt meer lading op dan andere vergelijkbare producten van andere merken. Het 18-volt accusysteem is daarnaast compatibel met alle M18 gereedschappen van Milwaukee. Heeft u dus al een M18 accu in uw bezit, dan gebruikt u deze ook op dit accugereedschap. Het voordeel van Milwaukee’s schaafmachines met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Klaar uw houtbewerkingsprojecten met de krachtige schaafmachines van Milwaukee en bestel deze vandaag nog op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

5 resultaten

5 resultaten

Welke Milwaukee schaafmachine kiezen?

Wij bieden één topproduct in de categorie snoerloze schaven, waarvan er twee koopopties beschikbaar zijn: de M18 BP-402C en de M18 BP-0.

De M18 BP-0 wordt geleverd zonder accu, lader of transportkoffer en is geschikt als u al in het bezit bent van een M18 accu en lader, of als u de voorkeur heeft om de accu of lader apart te kopen. De M18 BP-402C Schaafmachine Kit wordt geleverd met 2 x  M18-volt B4 accu’s, een M12-18 C lader en een transportkoffer. Het is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar uw eerste Milwaukee gereedschap en nog geen M18 accu en lader bezit.

Waarom kiezen voor een Milwaukee schaafmachine?

De schaafmachine van Milwaukee is uitgerust met twee hardmetalen schaafmessen voor 82 mm schaafbreedte waarmee u zuivere en precieze sneden kunt maken. Het dubbele messensysteem helpt u ook om tijd te besparen bij het afschaven van materiaal. Met de verstelbare schaafdiepte van 0 tot 2 mm met 20 vergrendelposities kunt u materiaal in één keer nauwkeurig verwijderen. De High performance 4-polige motor kan een toerental van 14.000 omw/min bereiken om een optimale afwerking te verwezenlijken. De beveiligde onderzijde beschermt het materiaal tegen beschadiging. Kortom: een handige en duurzame schaafmachine die lang mee gaat voor uw projecten!

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken