Polijstmachines

Polijstmachines

Polijstmachines

Wilt u uw motor, auto, boot weer laten glanzen of zoekt u simpelweg een professionele polijstmachine die u op de lange duur kunt gebruiken voor uw polijstprojecten of klussen? Neemt u dan eens een kijkje in ons snoerloze polijstmachine assortiment. De snoerloze polijstmachine van Milwaukee is de ideale tool wanneer u autolak, metaal, kunststof of andere materialen perfect wilt afwerken. Het gebruik van een snoerloos gereedschap is niet alleen handig, maar ook nog eens veilig. Door te kiezen voor een snoerloze machine voorkomt u namelijk dat het netsnoer in contact komt met het oppervlak dat u aan het polijsten bent. Bovendien is een snoerloze polijstmachine ook veiliger wanneer u op een drukke werf werkt. De koolborstelloze motor van de door Milwaukee aangeboden snoerloze polijstmachines is een ander interessant kenmerk. Deze motoren zijn duurzaam en leveren hoge snelheden. De polijstmachines zijn leverbaar in verschillende modellen en werken met de zuinige M12 of M18 accusystemen.

Bezig met laden...

6 resultaten

6 resultaten

Welke Milwaukee polijstmachine heeft u nodig?

Milwaukee biedt snoerloze polijstmachines voor een breed scala aan toepassingen.

De M18 Fuel polijstmachine is perfect als u een lichtgewicht gereedschap nodig heeft waarmee u elk oppervlak kunt polijsten. Het is 's werelds eerste snoerloze polijstmachine met 8 standen, met een variabele snelheid van 360 tot 2200 omw/min. De met rubber bekleed tandwielhuis zorgt voor méér comfort, vooral als u verticaal met de machine werkt. De M18 Fuel polijstmachine is verder voorzien van de koolborstelloze  POWERSTATE™ motor, wat ultieme mobiliteit biedt tijdens het polijsten van auto's.

Zoekt u een veelzijdig snoerloos gereedschap met een polijst- en schuurfunctie, dan kunt u het beste voor de M12 subcompactpolijst-/schuurmachine met variabel toerental kiezen. Dit gereedschap kan een maximum toerental van 0-2.800 omw/min bereiken wanneer u de polijstmodus gebruikt en kan oplopen tot 0-8.300 omw/min voor het schuren. U kunt de snelheid van het gereedschap aanpassen en de zijhandgreep gebruiken om precieze resultaten te verkrijgen. Verder is dit handig gereedschap licht in gewicht en compact om de totale werkinspanning voor de gebruiker te verminderen. De M12 subcompactpolijst-/schuurmachine wordt standaard geleverd met een polijstschijf, schuurschijf, polijstspons wit, polijstspons geel, lamswol, zijhandgreep.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken