Polijsten

Polijsten

Polijsten

Bij Onlinebouwgereedschap kunt u terecht voor een uiteenlopende serie aan polijstsponsen om uw polijstprojecten te klaren. Met de harde polijstspons met grote foamstructuur kunt u lak maximaal bijwerken, diepe krassen verwijderen en lak verweren. De zachte polijstspons extreem fijne foamstructuur is uitermate geschikt voor het fijnpolijsten (in combinatie met polijstpasta-/ waxsamenstellinge) van uiterst fijne krassen en hologrammen (wervelingen). En bent u op zoek naar een fijne spons waarmee u voor de tweede maal netjes uw lak kunt bijwerken? Kies dan voor de zachte polijstspons accessoire. Dankzij de klittenbandhechting vervangt u uw polijstaccessoires gemakkelijk en snel.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken