Bandvijlen

Bandvijlen

Bandvijlen

Het afwerken van randen doet u eenvoudig en snel met de M12 FUEL™ bandvijl van Milwaukee. Met dit gereedschap verwijder je lasnaden en kan je nauwkeurig werken met inox, aluminium en hout. In ons assortiment bieden wij één topproduct in de categorie snoerloze bandvijl: de M12 FUEL™ BANDVIJL 13 MM. Deze krachtpatser combineert vermogen, snelheid en nauwkeurige diepte-instelling om met gemak diverse materialen te bewerken, zoals hout, metaal en aluminium.

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken