Blindklinknageltang

Blindklinknageltang

Blindklinknageltang

Schaft u een blindklinknageltang van Milwaukee aan, dan bent u voor de grotere klussen meteen een heel eind op weg. Met de blindklinknageltangen van Milwaukee monteert u met blindklinknagels gemakkelijk, snel en duurzaam diverse (plaat)materialen. Het voordeel van de blindklinknageltang is dat u de achterzijde niet hoeft te nagelen, doordat de blindklinknagels vanaf een kant meteen vastgeklemd worden aan het te bevestigen materiaal. Deze tool mag zeker niet ontbreken in de standaarduitrusting van de professional in de bouwsector, maar is ook erg handig voor de doe-het-zelf-klusser rondom het huis! Bestel de handige blindklinknageltang van Milwaukee vandaag nog op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

5 resultaten

  1. M12™ subcompacte blindklinknageltang M12 BPRT
    M12™ subcompacte blindklinknageltang M12 BPRT
    Vanaf € 266,04 € 219,87

    Geschikt voor o.a. aluminum, roestvrij staal klinknagels tot 4,8 mm | Ergonomisch

5 resultaten

De voordelen van de blindklinknageltangen van Milwaukee

De blindklinknageltangen van Milwaukee zijn multifunctioneel inzetbaar voor een reeks toepassingen, zoals het bevestigen van dakgoten, kentekenplaten, spatborden, huisnummers, dakbedekking en nog veel meer. Dit gereedschap is voorzien van de krachtige REDLITHIUM accu, waardoor de tool lang mee gaat door de superieure accuconstructie. Dankzij de M12 accu werkt u volledig draadloos en met de LED-verlichting zorgt u ervoor dat u met de blindklinknageltang ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken. Dit handig gereedschap is licht in gewicht om de totale werkinspanning sterk te verminderen en beschikt over ergonomische handgrepen voor maximaal comfort.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken