Kabelkrimptang

Kabelkrimptang

Kabelkrimptang

Voor het systeemconform persen van kabels kiest u voor de kabelkrimptangen van Milwaukee. De kabelkrimptangen van Milwaukee hebben een gesmeed ontwerp voor de beste duurzaamheid, zelfs in de meest barre werkomstandigheden. Alle kabelkrimptangen zijn uitgerust met het FORCE LOGIC™ ontwerp, dat gericht is op een verbeterde workflow en de beste gebruikerservaring. De kabelkrimptangen van Milwaukee persen niet alleen draden of kabels, maar leveren ook superieure krimpkwaliteit. Het is dan ook een gereedschap wat vaak gebruikt wordt voor technische doeleinden in de installatiebranche door elektriciens en kabeltechnici.. Het voordeel van Milwaukee’s kabelkrimptangen met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Bovendien is een snoerloze kabelkrimptang ook veiliger wanneer u op een drukke werf werkt. De kabelkniptangen zijn leverbaar in twee modellen en werken met de zuinige M18 accusystemen.

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

De voordelen van de M18 kabelkrimptangen: ONE-KEY™ gereedschapstracering-en beveiliging

Middels geïntegreerde machineregistratie heeft u een volledig overzicht van het gebruik van machines in uw netwerk op het gebied van werk en gebruikers. De ONE-KEY™ app zal automatisch opslaan wanneer deze voor het laatst binnen het bereik van 30 m van uw machine was, vermiste machines kunnen gemakkelijk gelokaliseerd worden en het verhoogt de verantwoordelijkheid van uw personeel. Met de eerste geïntegreerde technologie in een machine, biedt de ONE-KEY™ machineregistratie een gratis en een gemakkelijk te gebruiken web & mobiel platform om uw gegevens digitaal bij te houden.

Gepaard met tracking biedt de ONE-KEY™ geïntegreerde machinebeveiliging de ultieme bescherming tegen diefstal. U kunt uw investering beveiligen met functies zoals machinevergrendeling of uw machine verbergen van apparaten in de buurt, zodat alleen u de machine kunt zien. Als uw machine gestolen is, markeer deze dan als ‘’nutteloos’’ door een opdracht naar de machine te sturen om zichzelf uit te schakelen wanneer deze zich binnen het bereik van de ONE-KEY™ app bevindt.  

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken