Hydraulische pompen

Hydraulische pompen

Hydraulische pompen

Met de M18 FORCE LOGIC™ hydraulische pomp van Milwaukee drijft u gemakkelijk en snel 700 bar hydraulische hogedruk via de krimp-, snij- of ponskop bevestiging, voor het aandrijven van (pers)gereedschap. De hydraulische pomp is uitgerust met het FORCE LOGIC™ ontwerp, dat gericht is op een verbeterde workflow en de beste gebruikerservaring. De 1,8 meter lange met snoer gevoerde controller stelt de gebruiker in staat om op een afstand van de pomp te werken en kan tot 7 meter worden verlengd met extra verlengsnoeren. De pomp is uitgerust met een industriestandaard CEJN serie 115, G1/4″ vrouwelijke snelsluitkoppeling, voor de meest gangbare bevestigingen. De hydraulische pomp is daarnaast voorzien van REDLITHIUM accu, waardoor de pomp lang mee gaat door de superieure accuconstructie. Bestel de krachtige hydraulische pomp van Milwaukee vandaag nog op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

2 resultaten

  1. M18™ hydraulische pomp M18 HUP700
    M18™ hydraulische pomp M18 HUP700
    Vanaf € 4.259,10 € 3.519,92

    Drijft elke 700 bar aan krimp-, snij- of ponskop | Hoog vermogen | ONE-KEY™ app

2 resultaten

De voordelen van de M18 hydraulische pomp: ONE-KEY™ gereedschapstracering-en beveiliging

Middels geïntegreerde machineregistratie heeft u een volledig overzicht van het gebruik van machines in uw netwerk op het gebied van werk en gebruikers. De ONE-KEY™ app zal automatisch opslaan wanneer deze voor het laatst binnen het bereik van 30 m van uw machine was, vermiste machines kunnen gemakkelijk gelokaliseerd worden en het verhoogt de verantwoordelijkheid van uw personeel. Met de eerste geïntegreerde technologie in een machine, biedt de ONE-KEY™ machineregistratie een gratis en een gemakkelijk te gebruiken web & mobiel platform om uw gegevens digitaal bij te houden.

Gepaard met tracking biedt de ONE-KEY™ geïntegreerde machinebeveiliging de ultieme bescherming tegen diefstal. U kunt uw investering beveiligen met functies zoals machinevergrendeling of uw machine verbergen van apparaten in de buurt, zodat alleen u de machine kunt zien. Als uw machine gestolen is, markeer deze dan als ‘’nutteloos’’ door een opdracht naar de machine te sturen om zichzelf uit te schakelen wanneer deze zich binnen het bereik van de ONE-KEY™ app bevindt.  

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken