Expansiekoppen

Expansiekoppen

Expansiekoppen

Bent u op zoek naar expansiekoppen waarmee u onder andere buiseinden kunt optrompen of flenzen en pijpen in pijpenplaten van warmtewisselaars kunt expanderen? Dan bent u met de expansiekoppen van Milwaukee bij ons aan het juiste adres! Bij onlinebouwgereedschap kunt u terecht voor een uiteenlopende serie aan expansiekoppen om uw expansieprojecten te klaren. Let bij het bestellen vooral op het formaat van de expansiekop. Bij elke expansiekop staat de diameter in millimeter aangegeven. Zo kiest u de juiste expansiekop voor de juiste klus.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 16 resultaten wordt getoond

Pagina

Resultaat 112 van de 16 resultaten wordt getoond

Pagina

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken