Radio's

Radio's

Radio's

Maak uw werkplek een stuk gezelliger met de jobsite radio’s van Milwaukee. De radio’s van Milwaukee kenmerken zich door hun rode en robuust uiterlijk en hoogwaardig audiosysteem. In ons assortiment vindt u twee modellen: de Milwaukee M18™ jobsite radio DAB+ en de M18™ jobsite radio. De naam van de M18™ jobsite radio DAB+ model zegt het al: deze radio beschikt over een DAB+/FM tuner met digitale processor. Hiermee ontvangt u helder signaal en krijgt u de beste geluidskwaliteit met aanvullende informatie zoals titelnummers, zangers/band en tijd. De M18 jobsite radio beschikt alleen over een AM/FM tuner. Desondanks geeft ook dit model een hoogwaardig audiosysteem. Met de radio’s van Milwaukee stelt u 10 voorkeurszenders in, zodat u kunt schakelen tussen uw favoriete radioprogramma’s. Met de equalizer kunt u uw geluidsvoorkeur op maat instellen. En is uw smartphone bijna leeg? Dan kunt u door middel van de 2.1 A USB-poort uw elektronische apparaten opladen. Daarnaast kunnen deze radio’s wel tegen een stootje; door de schokabsorberende eindkappen en metalen luidsprekerroosters zijn de radio’s van Milwaukee optimaal beschermd tegen vallen, water en vuil op de bouwplaats. Een ander groot voordeel is dat u geen stopcontact nodig heeft, de radio werkt namelijk met de zuinige REDLITHIUM™ 5,0 Ah accu M18™ accu. De radio kan echter wel aangesloten worden op netstroom, indien u uw accu wilt opladen. De radio’s worden geleverd met auxiliaire kabel en 2x AAA batterij. De Milwaukee accu's zijn niet inclusief, maar apart leverbaar in ons accu assortiment. Luister uw favoriete meezingklassiekers op uw werkplaats en bestel de Milwaukee radio gemakkelijk op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken