Mixers

Mixers

Mixers

De krachtige M18 FUEL™ mixer van Milwaukee helpt u graag een handje als u cement, beton of verf wilt mixen. Deze machine is geschikt voor zowel lichte als zware professionele klussen en is de ideale oplossing voor aannemers, cementwerkers en plafonneerders, maar ook voor de ambitieuze doe-het-zelvers. De mixer is voorzien van REDLITHIUM accu, waardoor de machine lang mee gaat door de superieure accuconstructie. Met 8 mechanische snelheden, kunt u gemakkelijk de juiste snelheid bepalen voor zowel cement, gips als verf. Dit zorgt ervoor dat alles netjes en consistent gemixed wordt, zonder dat u klonten tegenkomt tijdens werkzaamheden. En wilt u de mixer verstellen naar uw persoonlijke voorkeur? Dan kunt u deze met de 180° verstelbare handvat met maar liefst 16 verschillende instellingen perfectioneren. Dankzij de M18 accu werkt u volledig draadloos en met de LED-verlichting zorgt u ervoor dat u met de mixer ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken. Klaar uw mixwerk met de M18 FUEL™ mixer van Milwaukee en bestel gemakkelijk en snel op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken