Heteluchtpistolen

Heteluchtpistolen

Heteluchtpistolen

Als u oude verf wilt verwijderen, zult u merken dat dit niet gemakkelijk en soms zelfs zeer hardnekkig kan zijn. Met de heteluchtpistolen van Milwaukee is dat verleden tijd. De heteluchtpistolen van Milwaukee doen wat het moet doen: het is geschikt voor het afbranden van verf en lak, het solderen, verhitten of bevestigen van materialen. Met deze multifunctionele tool klaart u diverse klussen, zoals het verwijderen van verf op muren, het bewerken van krimpfolie, het ontdooien van waterleidingen, het solderen van diverse materialen en meer. Deze tool mag zeker niet ontbreken in de standaarduitrusting van de professional, maar is ook erg handig voor de doe-het-zelf-klusser in en rondom het huis! Bestel de handige heteluchtpistool van Milwaukee vandaag nog op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

De voordelen van de heteluchtpistolen van Milwaukee

De heteluchtpistool van Milwaukee is een handige tool die u voor diverse toepassingen kunt inzetten. Met de hoogwaardige warmteontwikkeling in de spoel laat u de machines een temperatuur van wel 470°C bereiken. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten op de te bereiken operationele temperatuur; de machines bereiken de operationele temperatuur binnen zes seconden, waardoor u uw klus snel kunt voltooien. De machines zijn voorzien van de krachtige REDLITHIUM accu, waardoor de tools lang mee gaan door de superieure accuconstructie. Dankzij de M18 accu werkt u volledig draadloos en met de LED-verlichting zorgt u ervoor dat u met de heteluchtpistool ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken