Compressor

Compressor

Compressor

Het snel oppompen van auto-,bestelbusbanden en banden van compacte apparatuur doet u met subcompacte pomp van Milwaukee. Met deze simpele en lichtgewichte tool heeft u altijd wat extra lucht bij de hand en is. Ondanks zijn lichte formaat is de pomp stevig door gedegen kwaliteit. De tool is erg geschikt om mee te nemen op reis, maar kan ook zeker gebruikt worden voor professionele doeleinden. De subcompacte pomp werkt met de zuinige M12 accu, waardoor u geen stopcontact nodig heeft tijdens het oppompen. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid en kunt u deze dus overal mee naartoe nemen. De subcompacte pomp is voorzien van REDLITHIUM accu, waardoor de tool lang mee gaat door de superieure accuconstructie. Bestel de handige subcompacte pomp van Milwaukee vandaag nog op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Waarom een M12 subcompacte pomp van Milwaukee?

De subcompacte pomp is de ideale tool om onderweg banden op te pompen. Dankzij het compacte design bergt u hem makkelijk op in uw auto, schuur, boot of garage. De verlichte LCD-display met digitale drukmeter zorgt er voor dat u de huidige druk kunt aflezen en de ideale druk kunt bepalen. Door de automatische uitschakeltechnologie pompt u maximaal door tot de voorgeselecteerde druk. Zo kunt u nauwkeurig werken. De compressor wordt geleverd met een balpompnaald, opblaasbaar mondstuk en Presta ventiel. De accessoires heeft u altijd bij de hand, doordat u deze gemakkelijk kunt opslaan in de meegeleverde mondstuk- en slangopslag. Dit gereedschap is onderdeel van de M12 gereedschapslijn. Heeft u dus al een M12 accu in uw bezit, dan gebruikt u deze ook op dit accugereedschap.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken