Bluetooth speakers

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers

Breng de gezellige muzieksfeer naar het werk en speel uw afspeellijst vanaf uw smartphone af met de krachtige draadloze jobsite bluetooth speakers van Milwaukee. In ons assortiment vindt u twee bluetooth speaker modellen: de Milwaukee M12™ jobsite bluetooth speaker en de M12™ - M18™ jobsite bluetooth speaker. Met de M12™ - M18™ jobsite bluetooth speaker luistert u luid, helder geluid op alle volumes met draadloze bluetooth aansluiting tot wel 30m. Daarnaast beschikt deze speaker ook over een flexibel accusysteem: u kunt hem met zowel de M12™ & M18™ accu’s opladen. Indien u zich dus vaak moet verplaatsen op verschillende verdiepingen, is de M12™ - M18™ jobsite bluetooth speaker een goede keus. Met de M12™ jobsite bluetooth speaker luistert u vol, zuiver geluid bij alle volumes voor draadloze bluetooth met draadloze bluetooth aansluiting tot 10m. Deze speaker werkt alleen met de M12™ accu's, maar kan het tot wel 25 uur volhouden. En is uw smartphone, tablet of media speler bijna leeg? Dan kunt u met beide type bluetooth speakers uw elektronische apparaten opladen door middel van de 2.1 A USB-poort. Daarnaast kunnen deze speakers wel tegen een stootje; ze zijn druppel-, water- en vuilbestendig en derhalve geschikt voor de zwaarste werkomstandigheden. De Milwaukee accu's zijn niet inclusief, maar apart leverbaar in ons accu assortiment. Luister uw favoriete meezingklassiekers op uw werkplaats en bestel de Milwaukee jobsite bluetooth speakers gemakkelijk op Onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

4 resultaten

4 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken