Segmentveermachine

Segmentveermachine

Segmentveermachine

Veilig, efficiënt, uniek en gemakkelijk in gebruik: de M18 FUEL segmentveermachine is ’s werelds eerste snoerloze segmentveermachine die werkt op een 18V accu met automatische in- en uitschuiffunctie voor spiralen van 22 tot 32 mm van zowel Milwaukee als andere fabrikanten! Met de krachtige segmentveermachine van Milwaukee gaat u direct aan de slag met het ontstoppen van afvoeren van 50mm tot 200mm, tot 60mm diep binnen instellingen, bedrijven en woningen. Het belangrijkste voordeel van deze machine is dat alle risico’s op elektrocutie, die gebruikers vandaag de dag met hun snoergereedschap nog steeds lopen, geëlimineerd worden. De M18 segmentveermachine is voorzien van vier exclusieve technologieen: de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM™ accu technologie, REDLINK PLUS™  hardware en software intelligentie en ONE-KEY™ digitale connectie. Zo bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke machine met een uitstekend vermogen, lange looptijd en duurzaam gebruik op uw werkplek. Profiteer van de ontstoppingsoplossingen van Milwaukee om hardnekkig vuil en verstopping tegen te gaan voor uw zware reinigingsprojecten!

Bezig met laden...

3 resultaten

3 resultaten

ONE-KEY™ gereedschapstracering-en beveiliging

Middels geïntegreerde machineregistratie heeft u een volledig overzicht van het gebruik van machines in uw netwerk op het gebied van werk en gebruikers. De ONE-KEY™ app zal automatisch opslaan wanneer deze voor het laatst binnen het bereik van 30 m van uw machine was, vermiste machines kunnen gemakkelijk gelokaliseerd worden en het verhoogt de verantwoordelijkheid van uw personeel. Met de eerste geïntegreerde technologie in een machine, biedt de ONE-KEY™ machineregistratie een gratis en een gemakkelijk te gebruiken web & mobiel platform om uw gegevens digitaal bij te houden.

Gepaard met tracking biedt de ONE-KEY™ geïntegreerde machinebeveiliging de ultieme bescherming tegen diefstal. U kunt uw investering beveiligen met functies zoals machinevergrendeling of uw machine verbergen van apparaten in de buurt, zodat alleen u de machine kunt zien. Als uw machine gestolen is, markeer deze dan als ‘’nutteloos’’ door een opdracht naar de machine te sturen om zichzelf uit te schakelen wanneer deze zich binnen het bereik van de ONE-KEY™ app bevindt.  

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken