Handbediende trommelmachines

Handbediende trommelmachines

Handbediende trommelmachines

Altijd vervelend: riool- of leidingverstoppingen. Gelukkig biedt onlinebouwgereedschap snoerloze en compacte handbediende ontstoppingsmachines van Milwaukee waarmee u gemakkelijk en snel verstopte afvoerbuizen en leidingen weer vrijmaakt. De ontstoppingsmachine stroomtoevoer is voor de loodgieter en voor de doe-het-zelf klusser de ideale tool om hardnekkig vuil te verwijderen. Alle ontstoppingsmachines zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de machines lang mee gaan door de superieure accuconstructie. Het voordeel van Milwaukee’s ontstoppingsmachines met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Profiteer van de ontstoppingsoplossingen van Milwaukee om hardnekkig vuil en verstopping tegen te gaan voor uw reinigingsprojecten!

Bezig met laden...

5 resultaten

5 resultaten

De voordelen van de handbediende ontstoppingsmachines van Milwaukee

Met de ontstoppingsmachines van Milwaukee kunt u direct aan slag gaan voor uw reinigingsklussen bij verstopte riool, leiding- en buizen. De machines handhaven de geselecteerde doorvoersnelheid en passen zich automatisch aan de compatibele kabelmaten voor de beste kabelgreep dankzij het CABLE-DRIVE vergrendelingsdoorvoersysteem. Een ander groot voordeel is dat de handbediende ontstoppingsmachines van Milwaukee compatibel zijn met kabels van andere merken. Dankzij de M18 accu werkt u volledig draadloos en met de LED-verlichting zorgt u ervoor dat u met de handbediende ontstoppingsmachines ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken. Zo klaart u uw reinigingsklus een stuk eenvoudiger.  

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor Onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken