Inspectiecamera's

Inspectiecamera's

Inspectiecamera's

Klaar met het giswerk bij lekkages of kortsluitingen in leidingen, wanden, tanken of motoren? Met de inspectiecamera’s van Milwaukee detecteert u gemakkelijk en snel moeilijk toegankelijke plekken door middel van de video-inspectie met roterend scherm. Dit handig hulpmiddel is perfect als u wilt achterhalen wat er achter of in voorwerpen zoals kabels, leidingen, wanden enz. afspeelt. Deze tool wordt dan ook vaak gebruikt voor klussen zoals mechanische inspecties, riolering- en afvoerinspectie, auto-onderhoud, enz. Dit gereedschap is onderdeel van de M12 gereedschapslijn. Heeft u dus al een M12 accu in uw bezit, dan gebruikt u deze ook op dit accugereedschap.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

De voordelen van Milwaukee’s inspectiecamera’s

Met de inspectiecamera’s van Milwaukee verlopen uw inspectieklussen vlekkeloos. Zo kunt u met de superieure beeldkwaliteit de exacte locatie van een lekkage, breuk of scheur traceren. De inspectiecamera’s hebben daarnaast ook een verbeterde kabel: de aluminium kop en hogere flexibiliteit bieden een onovertroffen duurzaamheid en optimale manoeuvreerbaarheid. En gaat u in slecht verlichte of donkere ruimtes aan de slag, dan schijnen de ingebouwde 4 LED’s verlichting bij de inspectiecamera’s van Milwaukee u bij om goed zicht te houden op uw werk, zelfs zonder schaduw of schittering. Kortom: het perfecte inspectiegereedschap voor vakmannen in de loodgieter, installatie en technieksector!

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken