Kitten

Kitten

Kitten

Lijmen en kitten kunnen omslachtige en soms zelfs tijdrovende klussen zijn. Met de krachtige lijmkitten van Milwaukee is dit verleden tijd. De lijmkitpistolen van Milwaukee op accu staan bekend om hun uiterst nette afwerking zonder ongewenst druppelen en zijn ideaal voor sanitair- of reparatiewerkzaamheden. Daar waar hand-aangedreven kitpistolen constante druk vereisen om te verspreiden, duwt de lijmkitpistool van Milwaukee de lijmkit met minimale inspanning naar buiten. Deze handige hulpmiddelen worden dan ook vaak gebruikt in de bouw om materialen zoals marmer, steen of keramiek samen te voegen en af te dichten. Milwaukee’s lijmkitpistolen zijn robuust ontworpen, wat zorgt voor constante stroom, minimale terugslag en efficiënt gebruik van alle kit in de cartridge. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan Milwaukee lijmkitpistolen voor het aan elkaar hechten van materialen en objecten en bestel vandaag nog op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

De voordelen van de lijmkitpistolen van Milwaukee

Milwaukee’s lijmkitpistolen op accu verkorten de tijd die u besteedt aan het dichten van voegen, scheuren en meer, ten opzichte van de hand-aangedreven lijmkitpistolen. Dit gereedschap is licht in gewicht om de totale werkinspanning sterk te verminderen en beschikt over ergonomische handgrepen voor maximaal comfort. De lijmkitpistolen van Milwaukee zijn voorzien van een variabele toerentalregeling middels een draaiknop, zodat u optimale controle heeft over de kit- of lijmstroom. Daarnaast hebben de lijmkitpistolen van Milwaukee een schonere werking dankzij hun anti-druppel ontwerp. U krijgt alleen een straaltje wanneer u de trekker overhaalt voor schonere, beter uitziende eindresultaten met minder gladstrijkwerk. Zodra de kit droog is, kunt u bijvoorbeeld weer verder gaan met schilderen en het project voor uzelf of uw klant sneller afmaken.

Kit accessoires

Onlinebouwgereedschap heeft alle accessoires die u nodig heeft voor de lijmkitpistolen van Milwaukee. Zo hebben wij patroonhouders voor kitworsten Sausage Tube Barrels, zodat u nauwkeurig en snel naden kunt afdichten of ruimtes tussen tegels kunt opvullen. Maar ook voor standaard patroonhouders bent u bij ons aan het juiste adres. 

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

 

 

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken