SDS Max

SDS Max

SDS Max

Als u vaak bezig bent met zware boorklussen, dan zijn de SDS-Max boorhamers van Milwaukee een slimme keus. Deze boorhamers zijn geschikt voor harde steensoorten en hard beton. De boorhamers van Milwaukee zijn uitgerust met de REDLINK™ overbelastingsbeveiligingselektronica in zowel machine als accu voor onovertroffen duurzaamheid. De SDS-Max boorhamers zijn daarnaast ergonomisch, compact en hebben een lichtgewicht ontwerp, waardoor u in krappe ruimtes met minder inspanning gedurende de gehele dag kunt werken. Doordat de SDS-Max boorhamers voorzien zijn van een geïntegreerd elektro-pneumatisch hamerwerk, bent u niet aangewezen op de aandrukkracht. Bovendien worden trillingen actief gedempt waardoor langdurig boren goed vol te houden is, zonder dat uw armen alle vibraties opvangen. Het voordeel van Milwaukee’s SDS-Max boorhamers met accu is dat u snoerloos kunt werken en de volledige vrijheid heeft tijdens het klussen. Klaar uw zware boorklussen met de SDS-Max boorhamers van Milwaukee en bestel gemakkelijk en snel op onlinebouwgereedschap.nl.

Bezig met laden...

3 resultaten

  1. Sale! M18 CHM-0C
    M18 CHM-0C
    Speciale prijs € 473,18 € 391,06 Normale prijs € 577,05
    Geen accu's bijgeleverd, Geen lader bijgeleverd, Transportkoffer

3 resultaten

Milwaukee SDS-Plus of SDS-Max?

In ons assortiment vindt u twee soorten Milwaukee SDS boorhamers: de SDS-Plus boorhamers en de SDS-Max boorhamers. Welke boor u kiest hangt af van uw type klus. Het verschil tussen de SDS-Plus en de SDS Max is de grootte in diameter: de SDS plus begint met een diameter vanaf 5 mm en is vooral geschikt voor licht tot middelzwaar boorwerk. De SDS-Max daarentegen begint vanaf een diameter van 16 mm en zijn dus beter bestand tegen zwaardere boorklussen, zoals het boren van extreem grote gaten in steen en beton. Bij de aanschaf van een SDS boorhamer is het dus aan te raden om eerst goed te kijken welke SDS-boorhamer u voor welke klus nodig heeft. Houdt u er ook rekening mee dat bij aanschaf van betonboren deze ook een SDS-aansluiting hebben. Normale betonboren zonder SDS aansluiting zijn namelijk niet geschikt voor SDS-boorhamers.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken