Kolomboormachines

Kolomboormachines

Kolomboormachines

Optimaal en precies boren doet u met de kolomboormachines van Milwaukee. Deze krachtpatser behoort tot de boormachines, maar werkt net anders dan de accuboormachines. U kunt met de kolomboormachine namelijk nauwkeurig en kaarsrecht boren, doordat u de boordiepte zelf instelt met de statische tafelboor en de boor eenvoudig in een perfecte lijn in het materiaal laat zakken. De kolomboormachine van Milwaukee is het overwegen waard als u met materialen wilt werken die lastig uit de hand te doen zijn. Voorbeelden hiervan zijn kleine houten blokken, maar ook harde materialen zoals staal of tropisch hardhout. De kolomboormachines van Milwaukee zijn voorzien van REDLITHIUM accu’s, waardoor de machines lang mee gaan door de superieure accuconstructie. Het voordeel van Milwaukee’s kolomboormachine met accu is dat u snoerloos kunt werken, waardoor u geen stopcontact nodig heeft tijdens uw klus op bouwterreinen. Dit is niet alleen ideaal, maar ook nog eens veilig. Snoeren kunnen namelijk vooral op drukke bouwlocaties voor gevaar zorgen. 

Bezig met laden...

3 resultaten

 1. M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet M18 FMDP
  M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet M18 FMDP
  Vanaf € 1.345,42 € 1.111,92

  Maximale controle | Geschikt voor max 38 mm kernboren en max 13 mm spiraalboren 

 2. Sale! M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet
  M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet
  Speciale prijs € 1.345,42 € 1.111,92 Normale prijs € 1.872,96
  M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet
 3. Sale! M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet
  M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet
  Speciale prijs € 1.577,74 € 1.303,92 Normale prijs € 2.196,03
  M18 FUEL™ kernboormachine met magneetvoet

3 resultaten

De voordelen van Milwaukee’s kolomboormachines

De kolomboormachine van Milwaukee biedt een tal van voordelen. Wilt u bijvoorbeeld meerdere gaten achter mekaar boren die het exact dezelfde afmetingen en dieptes hebben, dan biedt de kolomboormachine uitkomst. De machine beschikt over een tweetoerig tandwielhuis voor optimale boorsnelheid met 400 en 600 omw/min bij gebruik van kernboren of spiraalboren. U houdt het toerental volledig zelf in controle, waardoor u in elk materiaal boort op de juiste snelheid. De kolomboormachine is daarnaast ook nog eens veilig voor de klusser; de machine herkent door de AUTOSTOP™ beveiliging buitensporige rotatie en stopt de machine automatisch voor de beste gebruikersbescherming. Met de LED-verlichting zorgt u ervoor dat u met de kolomboormachine ook uit de voeten kunt op minder goed verlichte plekken. De kolomboormachine is dus een onmisbare hulp op de werkplek van de professional, maar is ook ideaal voor de ambitieuze doe-het-zelver.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken