Kniptangen

Kniptangen

Kniptangen

Voor het snijden van kunststof kabels, pijpen, buizen en slangen kiest u voor de kabelkniptang van Milwaukee. De fijn in de hand liggende kabelkniptang is voorzien van een robuust metalen ontwerp voor de beste duurzaamheid. Dankzij de éénhandsvergrendeling blijft de tang gesloten in de tas, maar kunt u deze moeiteloos openmaken dankzij de veermechanisme. Dankzij het v-vormig snijblad snijdt u snel en recht in materialen, waardoor beschadiging voorkomen wordt. Dit handgereedschap wordt dan ook vaak gebruikt voor technische doeleinden in de installatiebranche door elektriciens en kabeltechnici.

Bezig met laden...

2 resultaten

2 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken