VDE schroevendraaiers

VDE schroevendraaiers

VDE schroevendraaiers

Veilig handgereedschap is van groot belang als u aan elektrische installaties werkt. De VDE schroevendraaiers van Milwaukee zijn getest tot 10.000 Volt, waardoor u goed beschermt bent tegen eventuele schokken of letsel. De VDE schroevendraaiers zijn voorzien van premium kwaliteitsstaal met molybdeen en vanadium voor flexibiliteit en lange levensduur. De schroevendraaiers beschikken over een antislip handvat, zodat u stevige grip houdt tijdens uw schroefwerk. Dankzij het slank ontwerp aan de voorzijde zijn de schroevendraaiers geschikt voor toepassingen met lage kracht/koppel en fijn elektrisch werk. Kies uit één enkele VDE schroevendraaier of een uitgebreide VDE schroevendraaierset.

Bezig met laden...

10 resultaten

10 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom Onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kunt u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken