Reciprozaagmachines

Reciprozaagmachines

Reciprozaagmachines

Op zoek naar gesnoerde recipromachines van Milwaukee? Ook bij Onlinebouwgereedschap bent u dan aan het juiste adres. Recipromachines hebben wij in verschillende gradaties van 1100 tot aan 1500 Watt aan vermogen, met of zonder permanente pendelstand en met mogelijke anti-vibratie technologie om het gebruik aangenamer te maken. Recipromachines zijn handige tools voor met name sloopwerkzaamheden, aangezien het machines zijn die u uit de hand gebruikt is de nauwkeurigheid ook minder in tegenstelling tot bijvoorbeeld een decoupeerzaag. Met een breed scala aan toepassingsgebieden is een recipromachine een echte allrounder in het zagen, van hout tot metaal, het is allemaal mogelijk!

Bezig met laden...

7 resultaten

 1. Sale! Reciprozaagmachine 1300 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
  Reciprozaagmachine 1300 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
  Speciale prijs € 442,42 € 365,64 Normale prijs € 600,04
  Reciprozaagmachine 1300 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
 2. Sale! Reciprozaagmachine 1300 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
  Reciprozaagmachine 1300 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
  Speciale prijs € 389,84 € 322,18 Normale prijs € 529,86
  Reciprozaagmachine 1300 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
 3. Sale! Reciprozaagmachine 1500 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
  Reciprozaagmachine 1500 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™
  Speciale prijs € 442,42 € 365,64 Normale prijs € 600,04
  Reciprozaagmachine 1500 Watt SAWZALL™ AVS FIXTEC™

7 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Welke Recipromachine is geschikt voor mijn klus?

De eerste keuze die u moet maken is het budget dat u over heeft voor een recipromachine, er zit namelijk veel verschil tussen de 1100 Watt versie en de 1500 Watt versie. Wat u verder moet bekijken is hoe lang bent u van plan om met de machine te werken, mocht u langdurig moeten werken met de machine, dan is de antivibratie technologie van de 1300 en de 1500 versie een goeie overweging. Als u het belangrijk vind dat de machine snel zaagt en dat hij lang meegaat dan is de 1500 versie de beste keuze, deze machine bevat namelijk een overbelasting beveiliging waardoor ter voorkoming van het doorbranden van de motor. de 1100 versie is qua prijs de beste keuze, maar heeft wel een permanente pendelstand die perfect is voor hout maar metalen zijn daarentegen weer lastiger te bewerken in deze stand.

Voor welke materialen?

Voor het gebruik van recipromachines kan men veel verschillende soorten recipro zaagbladen gebruiken, deze zijn vaak doorslaggevend voor de toepassing, de machine zal voornamelijk bepalen met welke snelheid u door het materiaal kan en hoe lang u dat kan doen, het zaagblad bepaald wel materiaal u kan bewerken. Bent u nog op zoek naar zaagbladen, dan adviseren u wij om op deze website uw zaagbladen uit te kiezen. Om u toch een beeld te geven van welke materialen u kan bewerken met een reciprozaagmachine, de te bewerken materialen kunnen zijn: hout, metaal, plastic, gips en isolatiemateriaal.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken