Cirkelzaagmachines

Cirkelzaagmachines

Cirkelzaagmachines

Wanneer je rechte snede wil maken in hout komt al snel aan bij een cirkelzaag, wat onze cirkelzagen uniek maakt is het ongekende vermogen. Wij hebben cirkelzagen van 1200 tot 2200 watt en van 56 tot 85 mm zaagdiepte. Voor de keuze van de perfecte cirkelzaag voor u is het belangrijkste wat u moet weten is hoe dik is het materiaal wat u gaat zagen, de zaagdiepte moet namelijk hoger zijn dan de dikte van het te zagen materiaal.

Bezig met laden...

9 resultaten

9 resultaten

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Welke cirkelzaag is de zaag voor mij?

In de zoektocht naar de juiste cirkelzaag is het vertrekpunt het te bewerken materiaal, weet u hoe dik het materiaal is dan moet u van de vuistregel uitgaan dat de zaagdiepte dikker moet zijn het materiaal. Kies dus uw cirkelzaag uit op basis van de zaagdiepte. Wanneer u veel metaal wil gaan bewerken adviseren wij u de metaalzaagmachine MCS 66. Al onze cirkelzagen zijn voorzien van de mogelijkheid om invalzaagklussen uit te voeren, dit zijn klussen waarbij u midden in het werkstuk gaat zagen. Tot slot is er veel verschil in gewicht en comfort zo is de CS 55 versie de lichtste en is deze ook met 1 hand te gebruiken. Een andere comfortabele cirkelzaag is de SCS 65 Q, met TILT-LOK™ is deze zaag de meest ergonomische zaag die wij aanbieden, ideaal voor wanneer u veel verschillende werkzaamheden wil gaan uitvoeren met de cirkelzaag.

Voor welke materialen?

In veel gevallen is het zaagblad doorslaggevend in de toepassingsgebieden, echter bevat ons assortiment een metaalzaagmachine die excellent is voor metaal. Let op bij de keuze van uw zaagblad op het asgat, als deze namelijk niet overeenkomt wordt het vrijwel onmogelijk om uw blad op de cirkelzaag te plaatsen. De zaagbladen voor de cirkelzaag zijn te verkrijgen voor materialen zoals: hout, MDF, laminaat, kunststoffen, metaal en hardhout. Universele bladen zijn er ook, hierbij hoef je dus niet te kiezen, maar let wel op, meestal excelleren deze bladen niet op enig gebied.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD.

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken