115 mm haakse slijpmachines

115 mm haakse slijpmachines

115 mm haakse slijpmachines

Bij onlinebouwgereedschap hebben wij een ruim assortiment aan gesnoerde Milwaukee haakse slijpmachines, om de juiste slijpmachine te vinden kan het dus best lastig worden. Onze 115 slijpmachines zijn ten eerste in staat om ook de veelgebruikte 125 mm slijpschijven te kunnen gebruiken. Verder zijn de 115 machines uitermate geschikt voor de kleine werkzaamheden waarbij het slijp bereik niet extreem hoog hoeft te zijn. Deze kleinere slijpmachines ruilen wel hun slijpbereik in voor een hoge wendbaarheid en flexibiliteit in het gebruik door het kleinere en lichtere formaat.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 38 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. 1520 Watt haakse slijpmachine AG 16
    1520 Watt haakse slijpmachine AG 16
    Vanaf € 203,18 € 167,92

    1520 W | Hoge levensduur | Variabele snelheid | Voor lamellenslijpschijven

Resultaat 112 van de 38 resultaten wordt getoond

Pagina

Onze slijpmachines

Ons assortiment bevat een hoop verschillende soorten gesnoerde slijpmachines, om de verschillen duidelijk in kaart te hebben is het verschil in wattage leidend. Het aantal watt bepaald het vermogen van de machine, hoe meer watt hoe meer kracht de machine heeft en hoe minder gevoelig het is voor vertraging in zware materialen. De wattage bepaald ook hoe snel de machine door het materiaal is. Daarnaast zijn er subtiele verschillen in het gebruiksgemak, zo is er veel variëteit in de grote en het gewicht van de machines. Gewicht is niet belangrijk als u niet veel slijpwerkzaamheden uit moet voeren, zodra u wat langer aan de slag moet met een slijpmachine is gewicht daarentegen wel een belangrijke factor die u in overweging moet nemen tijdens het kiezen van uw machine.

Welke slijpmachine is ideaal voor mij?

Het juiste vertrekpunt is het bepalen van de werkzaamheden die u uit gaat voeren, in dit segment hebben wij namelijk een aantal slijpmachines waaronder de AGV 15-150 XC en de AGV 17 die gebruik maken van 150 tot 180 schijven, dit zijn machines die bedoelt zijn voor het slijpen van massieve stukken. Komt u niet in aanraking met massieve stukken tijden uw werkzaamheden dan is het niet nodig om voor deze machines te kiezen.

U moet zich ook afvragen hoe snel u door uw materiaal wil gaan? Hoe meer wattage hoe meer kracht, wat zich zal uiten in sneller zagen. Wat vervolgens nog rest is het maken van een beslissing in comfort en duurzaamheid, er is namelijk verschil in de machine op gewicht, anti vibratie technologie en hoe de motor gebouwd is. Slijpt u niet veel dan is het kiezen van een volledig pakket aan voordelen niet relevant, kies in dit geval vooral op basis van uw budget. Mocht u er echt niet uit komen, neem vooral contact met ons op!

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies daarom vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken