Polijstmachines

Polijstmachines

Polijstmachines

Zoekt u een professionele polijstmachine die op de lange duur kunt gebruiken voor uw polijstprojecten of klussen? Of zoekt u deze simpelweg om uw motor, auto, boot weer te laten glanzen? Dan bent u met de polijstmachines van Milwaukee bij ons in ieder geval aan het juiste adres! De polijstmachines van Milwaukee zijn de ideale tools wanneer u autolak, metaal, kunststof of andere materialen perfect wilt afwerken. De polijstmachines zijn leverbaar in verschillende modellen en variëren van 1200 tot 1500 Watt. Ga met gemak oppervlakken te lijf en klaar uw polijstklussen met de Milwaukee polijstmachine op Onlinebouwgereedschap.nl

Bezig met laden...

8 resultaten

 1. 1200 Watt schuurmachine AS 12 E
  1200 Watt schuurmachine AS 12 E
  Vanaf € 341,37 € 282,12

  Schuurtoepassingen | Ergonomisch ontwerp | Variabele toerentalregeling

 2. Sale! Polijstmachine 1200 Watt met elektronische toerentalregeling
  Polijstmachine 1200 Watt met elektronische toerentalregeling
  Speciale prijs € 341,37 € 282,12 Normale prijs € 458,47
  Polijstmachine 1200 Watt met elektronische toerentalregeling

8 resultaten

Onze polijstmachines

Een ding hebben alle polijstmachine modellen gemeen: ze zijn allemaal voorzien van een toerentalregelaar. Dit heeft als voordeel dat u in staat bent om het toerental nauwkeurig te regelen en zelf kunt bepalen hoe zacht of hard u de machine wilt laten draaien op de lak van uw auto, motor of boot. Ideaal als u dus zelf wilt kiezen hoe hard of zacht u bepaalde delen wilt polijsten. Voordat er gekeken wordt naar welke polijstmachine u nodig heeft, is het allereerst belangrijk om te kijken naar het vermogen in Watt. Hoe hoger het Watt vermogen, des te zwaarder werk u kunt verrichten met de polijstmachine. De AP 12 E en AP 14-2 200 E polijstmachines zijn prima voor de welbekende polijsttoepassingen. Wij bieden daarnaast ook een haakse schuur-/slijpmachine, die geschikt is voor schuur- en slijptoepassingen en perfect afgestemd is op het ideale toerental voor lamellenslijpschijven. Wilt u enkel alleen schuurtoepassingen uitvoeren, zoals het schuren van autolak van een auto? Dan kiest u voor de 1200 Watt schuurmachine AS 12 E.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken