Slagmoersleutels

Slagmoersleutels

Slagmoersleutels

Op zoek naar sterk gereedschap waarmee u bouten en moeren los- of vast kunt draaien? Laat de robuuste slagmoersleutels van Milwaukee het zware werk doen! Slagmoersleutels worden vaak gebruikt door professionals in de industriële constructie en automonteurs, bijvoorbeeld voor het los- en vastschroeven van wieldoppen. Milwaukee’s slagmoersleutels zijn voorzien van een ergonomisch softgrip en zijn hierdoor ideaal om tandwielen en lagers exact te positioneren. Wij bieden twee duurzame Milwaukee schroefmachines, welke voorzien zijn van een metalen tandwielhuis en een 4 meter lange snoer, zodat u deze kunt aansluiten in het dichtstbijzijnde stopcontact.

Bezig met laden...

4 resultaten

4 resultaten

Welke Milwaukee slagmoersleutel is geschikt voor mijn klus?

Met de slagmoersleutels van Milwaukee voert u lichte tot middelzware bevestigingswerkzaamheden uit. Zo is de slagmoersleutels IPWE 400 R met zijn 1/2″-aansluiting en 400 Nm vooral geschikt voor de lichte tot middelgrote klussen. De IPWE 520 R is met zijn met 3/4″- aansluitstuk en 520 Nm koppel ideaal voor de middelgrote klussen. Beide modellen beschikken over een variabele, elektronische toerentalregeling, zodat u uw toerental nauwkeurig kunt regelen en aanpassen op uw werkzaamheden.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een Milwaukee slagmoersleutel?

Koopt u een slagmoersleutel van Milwaukee, dan is het aan te raden om te letten op het maximale aandraaimoment van de slagmoersleutel. Hoe hoger het aandraaimoment, des te krachtiger u een moer of bout kunt aandraaien. Het maximale aandraaimoment wordt uitgedrukt in de Nm (Newtonmeter). Om te voorkomen dat u bouten of moeren te stevig aandraait, kunt u het maximale aandraaimoment of aanhaalmoment vaak terugvinden bij bouten en moeren. Het te stevig aandraaien van moeren en bouten kan leiden tot spanning op de bout en de te bevestigen constructiedelen, met als gevolg: flinke schade.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken