Diamantboren

Diamantboren

Diamantboren

Schaft u een diamantboormachine van Milwaukee aan, dan bent u voor de grotere en precieze boorklussen meteen een heel eind op weg. Met de diamantboormachine van Milwaukee boort u in extreem stevige materialen, zoals gewapend beton, gevelsteen, harde tegels, etc. Deze machine is dan ook uitermate geschikt voor aannemers en installateurs die perfecte precieze gaten met diamantboren willen boren. Maar ook voor de fanatieke doe-het-zelf klusser is dit een zeer handige tool. Milwaukee begrijpt dat professionals hun gereedschap intensief en langdurig moeten gebruiken, zelfs wanneer deze op de stoffigste werkplekken liggen of niet netjes opgeborgen liggen. Milwaukee’s diamantboormachines zijn daarom van duurzaam materiaal gemaakt en kunnen daarom wel tegen een stootje. Naast diamantboormachines, vindt u ook lichtgewicht diamantboorstanden en een diamantboormotor in ons assortiment. Met de boorstanden van Milwaukee kunt u nauwkeurig en precies boren op krappe of moeilijk bereikbare plekken.

Bezig met laden...

Droog- of natboren?

Welke diamantboor u kiest, hangt af van de werkmethode die u het prettigst vindt. Wilt u snel klaar zijn met boren en tegels bijvoorbeeld direct verlijmen na het boren? Dan kiest u voor droogboren. U kunt met deze methode ook met een hoog toerental door hardere baksteen, kalksteen en tegelsoorten boren. Een nadeel van droogboren is dat deze, met uitzondering van zachte materialen, niet echt geschikt is om hele grote gaten te boren in beton. Ook kan er vrij veel stof ontstaan. Het is daarom ook aan te raden om hiervoor een bouwstofzuiger aan te schaffen.

Indien u stofvrij wilt boren, is natboren een betere optie. Dankzij de opening in de boor, wordt het boorgruis weggespoeld. Daarnaast kunt dankzij de waterkoeling goed gekoeld boren. Dit is vooral ideaal als u op bouwplaatsen werkt, waar streng gecontroleerd wordt op stofvrije werkmethodes. Het nadeel is dat er enkele waterplassen kunnen ontstaan. Ook dit kunt u zuigen met een bouwstofzuiger van Milwaukee.

In ons assortiment vindt u twee soorten diamantboren in het segment: de 2-toerige droogdiamantboormachine DD 2 160 XE en de 3-toerige combi-diamantboormachine DD 3-152. De DD 2 160 XE is geschikt voor droogboren en is erg geschikt als u snel en gemakkelijk wilt boren in harde materialen. Tevens is de diamantboor voorzien van een softslagmechanisme, wat voorkomt dat de boorkroon té heet wordt en hitteschade voorkomt aan de diamantsegmenten. Indien u het fijn vindt om af te wisselen tussen droog en natboren, kiest u voor de multifunctionele combidiamantboor DD 3-152. Deze krachtige boormachine is voorzien van een 3-toerental, waardoor u de ideale snelheid kunt afstemmen op verschillende boortoepassingen.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken