Slagboormachines

Slagboormachines

Slagboormachines

Kiest u voor de Milwaukee slagboormachine, dan kiest u voor duurzaam gereedschap waarmee u intensief mee aan de slag kunt gaan. Milwaukee begrijpt dat professionals hun gereedschap intensief en langdurig moeten gebruiken, zelfs wanneer deze op de stoffigste werkplekken liggen of niet netjes opgeborgen liggen. Milwaukee’s slagboormachines zijn daarom van duurzaam materiaal gemaakt en kunnen daarom wel tegen een stootje. De slagboormachines zijn geschikt voor diverse boorwerkzaamheden, maar ook voor licht boorwerk in bijvoorbeeld kunststof, gips en hout zijn de slagboormachines van Milwaukee afdoende. Dit maakt de slagboormachine een onmisbare tool voor de professional, maar ook voor de af-en-toe klusser en de fanatieke doe-het-zelf klusser is dit een zeer handige tool voor in en rondom het huis. Wij bieden sterke Milwaukee slagboormachines, variërend 705 tot 1020 watt, die voorzien zijn van een elektronisch regelbaar toerental en 4 meter lange snoer.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 13 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. 850 Watt 2-toerige slag boormachine PD2E 22 R
    850 Watt 2-toerige slag boormachine PD2E 22 R
    Vanaf € 182,86 € 151,12

    850 Watt | Meest voorkomende boor- en schroefklussen | Variabele toerentalregeling

Resultaat 112 van de 13 resultaten wordt getoond

Pagina

Welke Milwaukee slagboormachine is geschikt voor mijn klus?

Koopt u een slagboormachine van Milwaukee, dan raden wij aan om te kijken welke slagboormachine het meest geschikt is voor uw klus. Zo is de 630 Watt 1-toerige slagboormachine geschikt voor licht tot middelgroot boor- en schroefwerk in en rondom het huis, zoals het indraaien van schroeven in kunststof, hout of gips. Als u op zoek bent naar slagboormachines voor de meest voorkomende boorklussen en regelmatig gebruik, zijn de 705 Watt 2-toerige boormachines of 825 Watt 1-toerige boormachines uitstekende boormachines om in uw uitrusting aan te schaffen. We bieden ook slagboormachines voor de zwaardere boorklussen. Zo zijn de krachtige PD2E 24 RS (1010 Watt) en de PD2E 24 R (1020 Watt) modellen geschikt voor zware en lange boorklussen. De SB 2-35 D (1010 Watt) is geschikt voor de Heavy Duty boortoepassingen.

Voor welke materialen?

Over het algemeen kunt u de slagboormachine gebruiken voor vele materialen zoals hout, metaal, gips, zacht steen, tegels, baksteen. Zoals eerder genoemd, is het bij de aanschaf van slagboormachines belangrijk om te kijken naar het vermogen in Watt. Hoe hoger het Watt vermogen, des te zwaarder werk u kunt verrichten met de slagboormachine. Zo heeft u voor het boren in bijvoorbeeld hout, kunststof of zacht steen voldoende aan een slagboormachine van 600 Watt. Slagboormachines tussen de 600 en 900 Watt zijn geschikt voor de bovengenoemde materialen. De slagboormachines vanaf 900 Watt zijn geschikt voor de wat hardere materialen, zoals beton en harde steensoorten.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken