SDS Plus

SDS Plus

SDS Plus

Boren, hameren of beitelen in harde steensoorten en hard beton? Laat de gesnoerde SDS Plus boorhamers van Milwaukee het zware werk doen! De SDS Plus boorhamers zijn een must-gereedschap als u middelzware tot zware klussen moet verrichten. Het voordeel van een boorhamer met een SDS Plus boorkop is dat deze voorzien is van een extra gleuf, waardoor u niet hoeft te zoeken hoe de boor in de kop moet. Ideaal als u vaak en snel moet klussen. Wij hebben krachtige Milwaukee SDS Plus boormachines, variërend van 720 tot 1030 Watt, en bieden verschillende modellen die elk geschikt zijn voor specifieke toepassingen. De boormachines van Milwaukee zijn uitsluitend en alleen geschikt voor boren die op een SDS Plus boorkop passen. Bekijk hieronder ons assortiment aan Milwaukee boormachines en klaar uw boorklussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

Resultaat 112 van de 19 resultaten wordt getoond

Pagina
  1. 3 kg L-vormige SDS-plus combihamer PLH 28
    3 kg L-vormige SDS-plus combihamer PLH 28
    Van € 432,50 € 357,44

    800 Watt | 4,1 Joule slagenergie | Lichte tot grote boor-en beitelwerkzaamheden

Resultaat 112 van de 19 resultaten wordt getoond

Pagina

Welke Milwaukee SDS Plus boormachine is geschikt voor mijn klus?

Welke SDS Plus boor u nodig heeft, hangt af van uw type klus. Het is allereerst belangrijk om te kijken naar het vermogen in Watt. Hoe hoger het Watt vermogen, des te zwaarder werk u kunt verrichten met de boorhamer. Wilt u enkel alleen breken en beitelen en zoekt u een krachtige hakhamer hiervoor? Dan is de 3 kg SDS-plus hakhamers afdoende. Voor het verrichten van zowel boor als lichte breek- en beitelwerkzaamheden zijn de multifunctionele SDS Plus combihamers ideaal. Wij bieden daarnaast ook boorhamers die speciaal gemaakt zijn voor bepaalde materialen. Zo is de 26 mm SDS-plus 2-standen boorhamer geschikt voor hout en metaal. De 26 mm SDS-plus 2-standen standen FIXTEC™ Sds-Plus boorhamer is een echte aanrader als u in metselwerk en beton wilt boren.

Milwaukee SDS-Plus of SDS-Max?

Twijfelt u of u voor de SDS Plus of SDS Max moet gaan? Geen zorgen, wij leggen het kort uit. Welke boor u kiest hangt af van uw type klus. Het verschil tussen de SDS-Plus en de SDS Max is de grootte in diameter: de SDS plus begint met een diameter vanaf 5 mm en is vooral geschikt voor licht tot middelzwaar boorwerk. De SDS-Max daarentegen begint vanaf een diameter van 16 mm en zijn dus beter bestand tegen zwaardere boorklussen, zoals het boren van extreem grote gaten in steen en beton. Bij de aanschaf van een SDS boorhamer is het dus aan te raden om eerst goed te kijken welke SDS-boorhamer u voor welke klus nodig heeft. Houdt u er ook rekening mee dat bij aanschaf van betonboren deze ook een SDS-aansluiting hebben. Normale betonboren zonder SDS aansluiting zijn namelijk niet geschikt voor SDS-boorhamers.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken