Boormachines

Boormachines

Boormachines

Bij Onlinebouwgereedschap kunt u terecht voor Milwaukee boormachines met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. De gesnoerde boormachines van Milwaukee zijn vaak net iets krachtiger en qua prijs gunstiger dan de accuboormachines. Ze kunnen gebruikt worden voor de meest voorkomende boorklussen in en rondom uw woning, maar ook voor professionele werkzaamheden. Wij bieden duurzame Milwaukee boormachines, variërend 705 tot 950 watt, die voorzien zijn van een elektronisch regelbaar toerental en 4 meter lange snoer. De boormachines van Milwaukee zijn uitsluitend en alleen geschikt voor boren die op een snelspanboorkop passen. Weet u al welke boormachine u nodig heeft? Bekijk hieronder ons assortiment aan Milwaukee boormachines en klaar uw boorklussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

5 resultaten

5 resultaten

Welke Milwaukee boormachine is geschikt voor mijn klus?

Bij onlinebouwgereedschap vindt u verschillende Milwaukee boormachines in ons assortiment. Koopt u een boormachine van Milwaukee, dan raden wij aan om te kijken welke boormachine het meest geschikt is voor uw klus. Zo is de 630 Watt 1-toerige boormachine geschikt voor licht tot middelgroot boorwerk in en rondom het huis, zoals het indraaien van schroeven in kunststof, hout of gips. Als u op zoek bent naar boormachines voor de meest voorkomende boorklussen en regelmatig gebruik, zijn de 705 Watt 2-toerige boormachines of 825 Watt 1-toerige boormachines uitstekende boormachines om in uw uitrusting aan te schaffen. We bieden ook boormachines voor de zwaardere boorklussen. Zo zijn de krachtige 900 Watt 2-toerige boormachines en 950 Watt 1-toerige boormachines ideaal voor de Heavy Duty toepassingen, zoals boren in harde steensoorten.

Voor welke materialen?

Over het algemeen kunt u de boormachine gebruiken voor vele materialen zoals hout, metaal, gips, zacht steen, tegels, baksteen. Zoals eerder genoemd, is het bij de aanschaf van boormachines belangrijk om te kijken naar het vermogen in Watt. Hoe hoger het Watt vermogen, des te zwaarder werk u kunt verrichten met de boormachine. Zo heeft u voor het boren in bijvoorbeeld hout, kunststof of zacht steen voldoende aan een boormachine van 600 Watt. Boormachines tussen de 600 en 900 Watt zijn geschikt voor de bovengenoemde materialen. De boormachines vanaf 900 Watt zijn geschikt voor de wat hardere materialen, zoals beton en harde steensoorten.

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

 

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken