Breekhamer

Breekhamer

Breekhamer

Wilt u zware beitelklussen verrichten, zoals het slopen, afbreken of weghakken van tegels, muren of gesteente? Neemt u dan een kijkje in ons Milwaukee breekhamer assortiment! De gesnoerde breekhamers van Milwaukee zijn vaak net iets krachtiger en qua prijs gunstiger dan de accu breekhamers. Ten opzichte van slagboormachines en boormachines, draait de kop van de breekhamer niet rond, maar gaat deze op en neer. Deze beweging zorgt ervoor dat u met de beitel kunt hameren in beton, plavuizen, muren of tegels. De boormachines van Milwaukee zijn uitsluitend en alleen geschikt voor boren die op een SDS Max boorkop of Hex schacht passen. Bij de aanschaf van de breekhamer is het dus belangrijk om goed te letten op de schachttype en de boordiameter. Weet u al welke breekhamer u nodig heeft? Bekijk hieronder ons assortiment aan Milwaukee breekhamers en klaar uw breek en sloopklussen voor diverse projecten.

Bezig met laden...

8 resultaten

  1. 25 kg klasse breekhamer K 2628 H
    25 kg klasse breekhamer K 2628 H
    Vanaf € 2.013,34 € 1.663,92

    64 Joules slagenergie | Zwaarste slooptoepassingen | 28 mm Hex opname

8 resultaten

Welke Milwaukee breekhamer is geschikt voor mijn klus?

Welke breekhamer u nodig heeft, hangt af van de klus die u gaat uitvoeren. Voordat u een breekhamer aanschaft, is het belangrijk om te kijken naar de slagen die een breekhamer per minuut geeft en het aantal Joules die u nodig heeft om iets te kunnen uitbreken. Waar u allereerst rekening mee kunt houden is; hoe meer slagen een breekhamer per minuut uitvoert, des te sneller uw werkzaamheden zullen gaan. Zoekt u dus een breekhamer waarmee u grootschalige sloopprojecten mee gaat uitvoeren en wilt u deze zo snel mogelijk afronden? Dan is het slim om een breekhamer met een snelle slagpercentage per minuut te kiezen.

Uiteraard is het slopen van een vloer totaal anders dan het hakken van een leidinggootje. Bij de aanschaf van breekhamers is het daarom ook belangrijk om te kijken naar de slagenergie (Joules). In ons assortiment vindt u breekhamers, variërend van 26 tot 64 Joules. De K 1000 S breekhamer is qua Joules en slagpercentage de lichtste en snelste machine in het segment en is erg geschikt voor renoveerwerken, bijvoorbeeld in oude badkamers. Wilt u extreem zware sloopwerkzaamheden uitvoeren, zoals het openbreken van een betonnen vloer? Dan zijn de krachtige K 2000 H en 25 kg klasse breekhamer K 2628 H een betere keus. De K 1530 H en K 1528 H breekhamers zijn geschikt voor diverse sloop- of breektoepassingen, zoals het verwijderen van tapijt, linoleum, beton en andere soorten harde materialen. 

Optimale performance met Milwaukee

De machines van Milwaukee zijn 1 van de grote spelers in de markt, vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is. Wij van Onlinebouwgereedschap zijn trotse verkoper van Milwaukee gereedschappen en willen graag u ook overtuigen van de kracht en duurzaamheid van deze gereedschappen.

Daarom onlinebouwgereedschap

Onlinebouwgereedschap is de Milwaukee specialist voor de professionals in de bouw. Wij zijn altijd in staat om voor een eerlijke prijs de beste gereedschappen voor uw klus te leveren. Bij onlinebouwgereedschap staat de klant op de eerste plek, vandaar dat wij de beste prijzen aanbieden met alle Milwaukee gereedschappen. Daarnaast wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan kan u rekenen op levering binnen 10 werkdagen. Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice. Kies vandaag nog voor onlinebouwgereedschap!

Sale!

Altijd een vlijmscherpe prijs op onze producten
Bekijken